Händelser

För senaste nytt, följ oss på facebook

https://www.facebook.com/aktivtforaldrastod/

Ny medarbetare

Vi välkomnar Sussi Wallin som ny anställd hos oss på Qrut. Sussi har mångårig erfarenhet av socialt arbete inom familjehems- och missbruksvård. Socionomen och samtalsterapeuten Sussi anställs som projektledare för Qruts nya projekt.

27 februari nytt projektstöd

Vi på Qrut är så otroligt lyckliga över att ha beviljats projektmedel från Allmänna Arvsfonden!! Detta innebär att vi nu kan expandera, anställa mer personal och därmed nå ut till ännu fler mammor och barn. Den 1 mars startar vi upp projektet ”Qruts umgängesprogram ”, ett spännande samarbetsprojekt tillsammans med BUFFF (Barn och ungdom med förälder/familjemedlem i fängelse).

20 december Qruts julfest

Qrut hade en mycket trevlig julfest för våra mammor och barn. God mat, julklappar och trubaduren Kåre Sjöberg som underhöll med musik.

29 november

Mona Lillkåll Kassarp var nominerad till årets förebild för hennes arbete med utsatta grupper både i Uganda och Sverige. Vi är stolta över att hon tog hem titeln med motiveringen, ”För den outtröttliga kampen att återknyta familjeband och ge utsatta barn möjligheten att våga tro på drömmar om framtiden.”

1 september 2017

Idag är en stor dag!
Vi kan med stolthet berätta att Qrut nu är en egen förening. Vi vill tacka vår gamla projektägare RFHL Riksförbundet för de år som vi har fått växa oss starka under deras ägarskap.
Vi vill även passa på att presentera föreningen Qruts styrelse och tacka dem för det stora engagemang och stöd de ger oss.
Ordförande Liza Brentmar, kassör Peter Carlsson, Kerstin Käll, Rebecca Lagh, Annika Ahlstedt och Thomas Kassarp.
Vi ser fram emot att tillsamman med vår kompetenta styrelse, alla mammor, barn, samarbetspartners och finansiärer få fortsätta vårt spännande arbete.

 

Hjälp oss att hjälpa fler barn med missbrukande/kriminella mammor. Stöd Qrut du också, så att vi i vårt arbete kan hjälpa ännu fler.
Du kan nu swisha en gåva, stor som liten. Din gåva kommer att påverka till en enorm utveckling.
Vi tackar ödmjukast för din gåva!
Swish: 123 299 35 74
Bankgiro: 166-2592